ΙΣΤΟΡΙΚΟ

​Αγαπητοί Συνεργάτες,
Η ιστορία των Φυτωρίων Γκλαβάκη ξεκινά το 1928, όταν ο Γεώργιος Γκλαβάκης παράγει φυτά αμπέλου.
Συνεχίζει με τον Ιωάννη Γκλαβάκη, απόφοιτο του Α.Π.Θ. το 1976 οποίος εισάγει πλήθος καινοτομίες στη ελληνική δενδροκομία και κάνει το όνομα των φυτωρίων μας συνώνυμο της αξιοπιστίας, της πρωτοπορίας και της συνέπειας στο χώρο του πολλαπλασιαστικού υλικού.

Σήμερα το φυτώριο συνεχίζει με την τρίτη γενιά, τον Γιώργο και τον Βαγγέλη Γκλαβάκη. Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και στα καλλωπιστικά φυτά με το όνομα να καθιερώνεται πανελληνίως και στο χώρο της ανθοκομίας, αυξάνοντας την παραγωγική δραστηριότητα.

Τα  Οπωροφόρα Φυτά Γκλαβάκη, ειναι η φυσική συνέχεια της μητρικής εταιριάς και αποτελούν το εξειδικευμένο εκείνο κομμάτι που ασχολείται με την παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού αποκλειστικά οπωροφόρων δενδρυλλίων κορυφαίας ποιότητας.

Στόχος ο ιδιος οπως και στο ξεκινημα: να προσφέρουμε φυτό υγιές, ποιότητας και παράλληλα να παρακολουθούμε τις τάσεις παγκοσμίως για όφελος του Έλληνα αγρότη.

Συμμετέχουμε σε εκθέσεις, επισκεπτόμαστε ερευνητικά ινστιτούτα και διατηρούμε διαύλους επικοινωνίας με Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και τον κόσμο για να ενημερώνουμε τον αγρότη για νέες τεχνικές, είδη, ποικιλίες και πρακτικές.

Είμαστε πάντα σε συνεχή συνεργασία με εξειδικευμένους Οίκους, Οργανισμούς και Ινστιτούτα της Ευρώπης στοχεύοντας να εξασφαλίσουμε όχι μόνο την άριστη ποιότητα του φυτικού υλικού, αλλά νέα είδη, ποικιλίες, μεθόδους και τεχνικές καλλιέργειας για τον Έλληνα αγρότη.

Δέσμευσή μας να βρισκόμαστε μαζί με τις εξελίξεις και να προσφέρουμε πολλαπλασιαστικό υλικό ποιότητας και υπηρεσίες υποστήριξης και κατάρτισης στον σύγχρονο δενδροκόμο.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, η διαρκής συμμετοχή σε σεμινάρια και εκθέσεις μας βοηθούν να στηρίξουμε τους πελάτες μας και μαζί ν’ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της συγχρονης δενδροκαλλιεργειας.

© Gklavakis Fruit Trees

Εμβολιασμός καρυδιάς

Εμβολιασμός καρυδιάς από τον Γεώργιο Γκλαβάκη